| Seksendört-Seksendört Albüm | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Danejan Yeni Üye
| Konu: Seksendört-Seksendört Albüm Ptsi Mart 02, 2009 6:51 pm | |
| Sesimi Duymuyor Musun?
Olanların tek sebebi, Benmişim gibi davranmak. Seni ne kadar rahatlatır, Aşkımızdan sıyrılmak.
Bunları hiç düşündün mü? Olanlara hiç güldün mü?
Sesimi duymuyor musun? Seni seviyorum diyorum. Sesimi duymuyor musun? Sana aşığım diyorum.
Bak ne kadar kolay oldu. Ben çıkınca işin içinden. Görünmeyen yaraların da, Kapanır belki aniden.
Bunları hiç düşündün mü? Olanlara hiç güldün mü?
Sesimi duymuyor musun? Seni seviyorum diyorum. Sesimi duymuyor musun? Sana aşığım diyorum. Sesimi duymuyor musun? | |
|
| |
Danejan Yeni Üye
| Konu: Geri: Seksendört-Seksendört Albüm Ptsi Mart 02, 2009 6:52 pm | |
| Kaçalım Mı?
Yine gönlüm hazanlarda değmen Senin olsam başka şey istemem Bu kadar beklemeye değer misin
Kaçalım mı sevdiğim Aşkı vuracaklar yine Canımı iste onu da vereyim yerine
Bak yine ne hallere koydun beni Çektiğim acılar da yetmedi mi Sana sorsam sesin bile çıkmaz
Kaçalım mı sevdiğim Aşkı vuracaklar yine Canımı iste onu da vereyim yerine | |
|
| |
Danejan Yeni Üye
| Konu: Geri: Seksendört-Seksendört Albüm Ptsi Mart 02, 2009 6:52 pm | |
| Ölürüm Hasretinle
Gördün mü bak bizden öteside varmış. Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış.
Kaderimde bu da mı vardı? Sevdiğimi başkalarıyla, Göreceksem eğer kör olsun bu gözler, Görmeyeyim bir daha..
Yar ellerin nerde? Ya benide götür,ya da gitme. Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle.
Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde. Anılar birer birer batırır hançeri kalbime.
Kaderimde bu da mı vardı? Sevdiğimi başkalarıyla, Göreceksem eğer kör olsun bu gözler, Görmeyeyim bir daha.
Yar ellerin nerde? Ya beni de götür,ya da gitme. Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle... | |
|
| |
Danejan Yeni Üye
| Konu: Geri: Seksendört-Seksendört Albüm Ptsi Mart 02, 2009 6:53 pm | |
| Affet
Of yine kapalı tüm kapılar. Sor beni en uzak meyhaneye. Sor da al cevabı varmıymış başkası. Sahibi olsun yüreciğimin. Hatam var,elbet ama,asla büyük aşk,ezdirmez kendini ezilmez.
Affet ne olur bu saf deli yüreğimi. Ağla,ağla ki sula kurak bedenimi. Olmadım ki senden başkasıyla asla. Kastın mı var söyle bu cana.
Olmadı mı,kalamadım mı yanında. Sensiz bir hiçmişim ben aslında. Hadi gel gel kurtar acından. Sıcaklığın hep benimle yanımda.
Affet ne olur bu saf deli yüreğimi. Ağla,ağla ki sula kurak bedenimi. Olmadım ki senden başkasıyla asla. Kastın mı var söyle bu cana. | |
|
| |
Danejan Yeni Üye
| Konu: Geri: Seksendört-Seksendört Albüm Ptsi Mart 02, 2009 6:53 pm | |
| Belki Bir Gün
Sevmeyi bir yana bırak, Aşık olmayı sen oyun sandın. Kaç gündür uykusuzum Haberin var mı? YOK
Benim gibi kaç kişi girdide hayatına, Beni beğenmez oldun. Yoksa yaşın mı büyüdü? Kadın mı oldun? Belki de bir gün gelir. Herkes dengini bulur. Sana da senin gibi, Güzel temiz biri aşık olur... Yine olmadı tutunamadık birbirimize. Ne oldu hadi söyle hayallerimize? YOK
Her kavgamız senin planların, Senin umutlarındı. Bunlara uyan birini bulursan bana da söylee. Belki de bir gün gelir Herkes dengini bulur Sana da senin gibi Güzel temiz biri aşık olur... | |
|
| |
Danejan Yeni Üye
| Konu: Geri: Seksendört-Seksendört Albüm Ptsi Mart 02, 2009 6:55 pm | |
| Sabah Olsun
Saygısız yürütemezdik, başaramazdık. Biz bu aşka köle olduk. Söylenenler unutulmaz. Yenilip yutulmaz. Yanamadan kül olduk.
Sevdiğim herkes ayrıl diyor. Kimse onu bilmiyor. İçimde sönmeyen ışık o. Korktuğum her zaman, yanımda olmadan, Beni rahatlata bilen o.
Sabah olsun Tanrım. Ne olur uyandır beni. Elimi açtım göğe duy beni Dibine vurdum aşkın. Suretim boş şişelerde. Tiryaki oldum artık bu derde | |
|
| |
Danejan Yeni Üye
| Neyin Var?
Yudum yudum içtiğim gözyaşım akarken gönlüne Sevdiğimi hiç görmedin, söyleyemedim Yanımda olmadığın her anda üşüten yalnızlığın Kar yağdırır her yere dindiremedin
Neyin var hislerim aynı dün gibi Benim dünüm var yarınım var zehir gibi Senin neyin var hislerim aynı dün gibi Benim dünüm var yarınım var zehir gibi
Kalbimin mührünü açan tek anahtar Ne olur sende terk etme, gitme..
Kalbimin mührünü açan tek kadın var Ne olur sende terk etme, gitme..
Her sabah uyandığımda daha iyi anlıyorum Gökyüzü neden siyah neden dertli Güneş bile fayda etmez içimdeki karanlığa Benim güneşim sendin bebek yüzlüm
Neyin var hislerim aynı dün gibi Benim dünüm var yarınım var zehir gibi
Kalbimin mührünü açan tek anahtar Ne olur sende terk etme, gitme..
Kalbimin mührünü açan tek kadın var Ne olur sende terk etme, gitme..
Gitme, gitme, gitme, gitme, gitme Gitme, gitme, gitme terk etme.. | |
|
| |
Danejan Yeni Üye
| Soldum Yine
Sabahlara kadar seni düşündüğümde, İçim yandı doğrusu. Ellerini ellerimde. Sana ulaşmak ne kadar zor bitanem sevgilim. Dua ediyorum bu masal bitmesin diye (bitmesin diye)
Soldum yine sensiz rüyalarda bu akşam. Soldum yine sensiz hayallerde bu akşam.
Vazgeçilmez kadın. Her anımın sahibi. Sen yokken hiçbir seyin anlamı yok. Gözlerimden süzülen yaşların tek sebebi. Ne yazık ki sensizliğin çaresi yok (çaresi yok)
Soldum yine sensiz rüyalarda bu akşam. Soldum yine sensiz hayallerde bu akşam. | |
|
| |
Danejan Yeni Üye
| Konu: Geri: Seksendört-Seksendört Albüm Ptsi Mart 02, 2009 6:56 pm | |
| Şimdi Git
Dur dinle sözümü kesmeden Her şeyi yok edip gitmeden Kaç mevsim geçirdik aşksız sen ve ben Şimdi yalanların kadar kirlendin sen Göz yaşlarım kadar temizdim oysa ben
Şimdi git, defol
Yok olmuş anılar kimsesiz Sen ve ben gibi sahipsiz Kaç gönül kırdın böyle dengisiz Şimdi yalanların kadar kirlendin sen Göz yaşlarım kadar temizdim oysa ben
Şimdi git, defol.
Şimdi yalanların kadar kirlendin sen. Göz yaşlarım kadar temizdim oysa ben.
Şimdi git. Defol defol defol defol | |
|
| |
Danejan Yeni Üye
| Konu: Geri: Seksendört-Seksendört Albüm Ptsi Mart 02, 2009 6:56 pm | |
| Son Mektup
Bırakmaz yakami hiç bir aşk Sonunda ne oldu bize bak Ayrılmak için çok erken Yarım kalacak sevdalar
Ayrılmak için çok erken Can dayanır mı buna derken Başım koyduğum kucak nerde Salıp kurtul beni derde
Bedenden koptum bir pare Elinde taş olacak bak Yanındayken ben bi çare Yaşanmaz olmuş sevdalar
Saatler durmuş gözümde Zaman yara çok derinde Ellerim buz gibi oldu bak Ateş teninde nafile
Hasretlik çekilmiyor Bu soğuk gecelerde Sensiz hiç yaşamadım ki Bu kahpe boş şehirde
Ah bir bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister oku Ben yine sana mecburum
Ah bir bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister oku | |
|
| |
| Seksendört-Seksendört Albüm | |
|